• 01
  • 02
  • 03
  • 04

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Πρόκειται για μια ομάδα συνεργατών, επικεφαλής των οποίων είναι ο Πολιτικός Μηχανικός Ανδρέας Δεμπόνος.

Με σπουδές στο ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας στο χώρο των κατασκευών (Ε.Μ.Π), αλλά και ειδίκευση στο Δομοστατικό τομέα και μάλιστα στον τομέα της αντισεισμικής τεχνολογίας, σας εγγυόμαστε κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, με βάση τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές. Στόχος μας όχι μόνο η δημιουργία καλαίσθητων κατασκευών, αλλά και ανθεκτικών, μακριά από κάθε κίνδυνο που μπορεί να αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Αναλαμβάνουμε την ενημέρωση σας από το καταρτισμένο προσωπικό μας, για όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν στο οικόπεδό σας και τις επιλογές που διαθέτετε. Εκπονούμε τη μελέτη της κατασκευής σας και εγγυόμαστε την επίβλεψη σε όλα τα σημαντικά σημεία της, που διασφαλίζουν την ποιότητα και την άρτια και ακριβή εκτέλεση της μελέτης.

Μέσα από τις συνεργασίες με αξιόπιστα και έμπειρα συνεργεία υλοποιούμε τις κατασκευές που σχεδιάσαμε με βάση τις αυστηρότερες προδιαγραφές και με υπεύθυνη στάση απέναντι στον πελάτη, στις πιο οικονομικές τιμές, θεωρώντας την ποιότητα αδιαπραγμάτευτη.

Επίσης, συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένο τεχνικό γραφείο στην Αθήνα για τον λεπτομερή έλεγχο της κατασκευής σας, αλλά και την ενίσχυσή της σε περίπτωση που αυτό κριθεί σκόπιμο, καθώς και για την υλοποίηση εξειδικευμένων κατασκευών, όπου αυτές απαιτούνται.

Η λογική μας είναι ο κάθε συνεργάτης να αναλαμβάνει εργασίες στον τομέα της ειδίκευσής του, αλλά και να υπάρχει ο γενικός συντονισμός των εργασιών για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.